optical-assistant.jpg

Optikerassistent

Når kunderne kommer ind hos Specsavers, er det vores optikerassistenter, som byder dem velkommen i butikken, lytter til deres individuelle behov og finder den løsning, der er den rette for dem. Hvis du starter hos os, vil du få en stor andel i vores succes. 

Vigtige oplysninger

I denne meget fremtrædende rolle kan du virkelig gøre en forskel vores kunders oplevelse.  Du er også i den perfekte position til at lære forretningen at kende og finde ud af, hvad der får Louis Nielsen til at fungere bedst muligt.

Kunderne kommer i første række

Vi søger ikke altid teknisk viden eller erfaring inden for optik - for det, vi i virkeligheden vil have, er mennesker, der er engagerede i kundeoplevelsen og kundevejen og i at få den til at fungere bedst muligt.

Skab begejstring

Vores butikker er levende og travle detailmiljøer, og enhver med en passion for enestående kundeservice, og som kan værdsætte et teammiljø, vil finde sig godt til rette.

Hver dag er forskellig

Ikke to dage er ens. Det ene øjeblik kan du hjælpe en kunde med at vælge det perfekte stel, og det næste gennemgå vores KompletPris-struktur for vedkommende.

Louis Nielsens ansigt udadtil

Optikerassistenter er ofte de første personer, som vores kunder møder, når de kommer ind ad døren. De har derfor en vigtig rolle at spille for at skabe det afgørende første indtryk.

Uddannelse og udvikling

Fortsat læring

I løbet af din tid hos Louis Nielsen giver vi dig al den træning på jobbet, du behøver for at udfylde din aktuelle rolle fremragende og forberede de næste skridt på din valgte karrierevej.

Professionelle kvalifikationer

Hvis du beslutter, at du vil øge din viden om optik yderligere, tilbyder vi sponseret undervisning, i samarbejde med Optikerhøjskolen, som udmunder i en anerkendt universitetsgrad i Optical Dispensing.