a-great-place-to-work-header.png

Et fantastisk sted at arbejde

Find ud af, hvordan vi støtter vores medarbejderes personlige udvikling og belønner dem for deres bidrag. Og find ud af, hvad det kræver at blive en del af teamet.  

Uddannelse og udvikling

Training and development

Vi har fokus på at give alle hos Louis Nielsen al den læring og udvikling, de behøver for at opnå deres fulde potentiale. Hvis du er parat til at benytte disse muligheder, ser din fremtid lys ud.

En omfattende introduktion

Uanset hvor du slutter dig til os, og i hvilken rolle, starter din træning med en omfattende introduktion, som giver dig indsigt i de forskellige aspekter af hele Louis Nielsens forretning. Vi har den opfattelse, at alle, der arbejder hos os, skal forstå, hvordan deres job er relateret til virksomheden som helhed, og den indvirkning de kan have på vores succes.

En skræddersyet personlig udviklingsplan

Alle er forskellige. Ikke kun hvad angår personlige egenskaber, viden og erfaring, men også hvad angår målsætninger. Når du har fuldført introduktionsperioden hos Louis Nielsen, skal du derfor med støtte fra din chef udarbejde en personlig udviklingsplan, som er justeret efter dine individuelle kompetencer og ambitioner.

Fremragende muligheder for læring

I løbet af din karriere hos Louis Nielsen vil du have en række muligheder for uddannelse og udvikling. Det kan være alt lige fra kurser og workshops til online-læringsressourcer, som er med til at skabe en fleksibel og forskelligartet læringsoplevelse. Til at understøtte dette har vi en intern læringsportal, iLearn.

Bliv joint venture-partner eller franchisetager

Det kræver mere at drive sin egen forretning, end mange gør sig klart. Derfor hjælper vi vores joint venture-partnere og francishetagere med denne overgang. Pathway, vores interne udviklingsprogram for partnere, er en skræddersyet pakke, som hjælper kommende butikspartnere og franchisetagere med at udvikle de kommercielle og menneskelige kompetencer, de behøver for at gøre deres forretning til en succes.

Udforsk karrieremuligheder

Belønninger og personalefordele

greatplace-benefits.jpg

Til gengæld for dit bidrag og engagement tilbyder vi alle de sædvanlige benefits. Vores belønningspakke omfatter også andre fordele. Formålet er at anerkende dit bidrag og støtte din trivsel bedst muligt. 

Hvad vi søger

what-we-look-for.jpg

De kompetencer og den erfaring, du behøver, varierer naturligvis alt efter, hvilken stilling du søger. Men der er visse egenskaber, vi søger hos alle personer, der bliver ansat hos Louis Nielsen.

Blandt disse egenskaber er en passion for at levere fremragende kundeservice og evnen til at fungere godt som en del af et team. En naturlig nysgerrighed er også vigtig. Hvis du skal gøre en forskel for vores virksomhed, skal du nære en ægte interesse for, hvordan virksomheden fungerer.

For lederroller og partnermuligheder skal du forstå vigtigheden af at lede og administrere dit eget team igennem coaching og udvikling for at få det bedste frem i alle omkring dig.