Job details feature

Vigtig information

 • Beliggenhed: Randers
 • Kontrakttype : Fast
 • Jobfamilie : Butik
 • Jobkategori: Optiker
 • Fuld- eller deltid : Heltid
 • Søg senest : 20-07-2018
Mød vores medarbejdere

Optiker

Om os

Om Louis Nielsen A/S:

Louis Nielsen A/S er en af Danmarks største optikerkæder med 75 butikker og 700 medarbejdere i hele landet. Virksomheden sælger årligt mere end 400.000 par briller og næsten 60 millioner kontaktlinser. Louis Nielsen er grundlagt i Aalborg i 1978 og blev i 2005 en del af verdens største privatejede optikerkæde, Specsavers, som har mere end 1.500 optikerbutikker og 30.000 ansatte i 10 lande. Louis Nielsen har som mission at levere høj kvalitet til faste, lave priser.

Ansvar

Louis Nielsen har forrygende succes og søger derfor en Optiker til vores butik i Randers.

Louis Nielsen har stor fokus på at levere en enestående kundeservice i vores forretninger. Vi søger derfor en optiker, som hver dag brænder for at gøre det med det høje professionelle niveau vi forventer indenfor synsprøver og linsekontroller.

Din hovedopgave vil bestå af synsprøver, men kan bl.a. også omfatte produkt- og kunderådgivning, kontaktlinsetilpasning og aftercare.

Hos Louis Nielsen vil du også vejlede kunderne professionelt på bl.a. IOP målinger og Fundus-billeder, som en del af synsprøven.

Vores butikker har et højt aktivitetsniveau, og som optiker i Louis Nielsen skal du være forberedt på, at du får en travl og udfordrende hverdag, hvor teamwork og vellykket informationsoverlevering er kernen i en velfungerende butik.

Du får:

 • En hverdag med nye faglige erfaringer og nye udfordringer
 • Oplæring i det nyeste synsprøveudstyr, så du bliver helt fortrolig med at bruge disse i din dagligdag
 • Gode efteruddannelsesmuligheder gennem vores kontinuerlige trænings- og efteruddannelsesprogrammer
 • En meget konkurrencedygtig løn med pension og sundhedsforsikring
 • Mulighed på sigt for at opfylde dine karrieredrømme og ambitioner om at blive partner og medejer af din egen butik


Vi sælger kun kvalitetsprodukter med omfattende garantiordninger - eksempelvis har vi mere end 15 mærkevarebrands i fast sortiment, hvilket er med til at understøtte vore optikers professionelle faglighed.

Du bliver en del af et stærkt og professionelt team med dygtige og engagerede kolleger, som med fælles støtte og motivation, sørger for at bibeholde Louis Nielsens velkendte høje kundeservice og kliniske standard.

For at komme i betragtning til stillingen forudsætter det, at du brænder for og er dygtig til dit fag samt at du har dansk autorisation som optiker.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, opfordrer vi dig til at kontakte butikkens Partner Hans Præst på telefon 30381937 og få lejlighed til at høre mere om de muligheder, vi tilbyder dig. Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt.

Fremtiden tegner sig således rigtig spændende, og vil du med på vinderholdet, skal du søge via linket her på siden.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!


Andet

Formålet med Easycruit er at lette arbejdsgiverens rekrutteringsproces og i den forbindelse gøre det muligt at foretage effektive vurderinger af og kommunikation med kandidaterne. I forbindelse med brugen af Easycruit modtager arbejdsgiveren personoplysninger fra kandidaterne og behandler sådanne personoplysninger som et led i vurderingen af kandidaternes kompetencer og kvalifikationer, og hvorvidt han/hun er egnet til den opslåede stilling.Det retlige grundlag for behandling af personoplysninger er, at kandidaterne giver deres samtykke til en sådan behandling i forbindelse med deres ansøgning om stillingen, hvor kandidaten vælger, hvilke typer af personoplysninger, han/hun ønsker at dele med arbejdsgiveren i den forbindelse, for eksempel ved at bruge uploadfunktionen i Google eller Dropbox. Bemærk at kandidaterne til enhver tid kan trække deres samtykke tilbage.Arbejdsgiveren er den dataansvarlige for behandlingen af personoplysninger om kandidaterne, og alle spørgsmål vedrørende databeskyttelse kan rettes til arbejdsgiveren via de dedikerede kommunikationskanaler, der stilles til rådighed af Easycruit. Personoplysningerne behandles med henblik på at levere, udføre og udvikle tjenesterne.Easycruit er en cloudtjeneste udviklet af Visma. Visma-koncernen og deres underleverandører af it-tjenester kan således have adgang til personoplysninger om kandidater som en del af deres drift af tjenesten. Alle underleverandører er omfattet af databeskyttelsesaftaler for at sikre databeskyttelse i henhold til den standard, der følger af gældende databeskyttelseslovgivning (GDPR pr. 25. maj 2018), og underleverandører, der befinder sig uden for EU, er omfattet af overførselsmekanismer godkendt af EU-Kommissionen.Personoplysninger om kandidater behandles i Easycruit i forbindelse med rekrutteringsprocessen og i det omfang, det er nødvendigt, for at opfylde lovgivningen. Kandidater kan bruge funktionen "rediger min profil" på deres Easycruit-konto, hvis de ønsker at slette, uploade og redigere oplysninger.Kandidater kan til enhver tid kontakte deres arbejdsgiver, hvis de ønsker at gøre bruge af retten til at opnå adgang til, ændre eller slette personoplysninger, eller til at begrænse behandlingen i forhold til kandidaten, eller for at gøre indsigelse mod behandlingen samt retten til dataportabilitet. Derudover har kandidater ret til at indgive en klage til datatilsynsmyndighederne vedrørende behandlingen af deres personoplysninger.