Job details feature

Vigtig information

  • Beliggenhed: Brønderslev
  • Kontrakttype : Fast
  • Jobfamilie : Butik
  • Jobkategori: Butiksmedhjælper
  • Fuld- eller deltid : Heltid
  • Søg senest : 03-04-2018
Mød vores medarbejdere

Hverver

Om os

Om Louis Nielsen A/S:

Louis Nielsen A/S er en af Danmarks største optikerkæder med 75 butikker og 700 medarbejdere i hele landet. Virksomheden sælger årligt mere end 400.000 par briller og næsten 60 millioner kontaktlinser. Louis Nielsen er grundlagt i Aalborg i 1978 og blev i 2005 en del af verdens største privatejede optikerkæde, Specsavers, som har mere end 1.500 optikerbutikker og 30.000 ansatte i 10 lande. Louis Nielsen har som mission at levere høj kvalitet til faste, lave priser.

Ansvar

Er du udadvendt, veltalende og målrettet? Har du et stort drive og er god til at møde nye mennesker? Hvis du kan svare ja til dette, så er du måske vores nye kollega til en alsidig og spændende funktion som Hverver.

Stillingen er i gennemsnit på 8 timer fordelt over hele ugen, men primært i weekend, efter nærmere aftale.

Som hverver hos Louis Nielsen er du butikkens ansigt udadtil, og det forventes derfor at du er udadvendt, imødekommende og tillidsvækkende i din udstråling og adfærd. Jobbet omfatter en opsøgende funktion, hvor du ved egen drift tager kontakt til potentielle kunder og fortæller om vores butik og kampagner med henblik på at motivere kunder til at besøge butikken samt højne informationsniveauet om Louis Nielsen. Med andre ord er din primære opgave således at hverve kunder til butikken gennem et tillidsvækkende og professionelt møde, hvorfor din personlige indsats er grundpillen for, at vores mange nuværende og kommende kunder får en positiv oplevelse og opfattelse af Louis Nielsen.

Jobbet udføres primært i tæt periferi omkring butikkens adresse, hvilket betyder, at du møder kunderne udenfor butikken eller andre offentlige steder. Herudover indgår du også aktivt i en række udadvendte aktiviteter i butikkens nærmiljø.


Funktionen omfatter følgende opgaver:

- Uddeling primær af flyer og kampagnematerialer

- Lave lokale tiltag f.eks. uddeling af brillepuds, goodiebags, gavekort mm.

For at blive hverver hos Louis Nielsen forventer vi, at du:

- Er imødekommende, troværdig, udadvendt, opsøgende og seriøs af natur

- Har en positiv attitude og formår at bevare et smil på læben, også når der er travlt

- Er særdeles god til at skabe kontakt til alle slags mennesker og er i stand til at formidle dit budskab på en præcis og tiltalende måde

- Har gåpåmod og ikke lader dig slå ud over eventuelt afvisende kunder

- Formår at motivere dig selv til at skabe resultater, og forstår at arbejde med frihed under ansvar

- Har flere års erfaring fra en lignende funktion eller har anden erfaring med udadvendte opgaver indenfor butik eller kommunikation


Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed i vækst, hvor vi kender betydningen af gode oplevelser for både medarbejdere og kunder. Du bliver ligeledes en del af et stærkt og professionelt team med dygtige og engagerede kolleger, som med fælles støtte og motivation sørger for at bibeholde Louis Nielsens velkendte høje kundeservice og kliniske standard. Omgangstonen er uformel, og vores firmakultur er præget af pionerånd og en positiv indstilling til fremtiden.

Der udleveres firmabeklædning til funktionen.

Der indkaldes løbende til samtale, vi ser frem til at modtage din ansøgning tidligst muligt.

For at komme i betragtning til stillingen skal ansøgningen sendes elektronisk via linket her på siden.


Andet

Louis Nielsen behandler alle personlige oplysninger fortroligt og kun til de formål, der er beskrevet heri. Samtidig er Louis Nielsen forpligtet til at overholde gældende dansk og EU-lovgivning på området om beskyttelse af personlige data.

Med udgangspunkt i jobdatabasen vurderer HR-afdelingen interesserede kandidater, hvorefter udvalgte kvalificerede kandidater kontaktes til nuværende eller kommende ledige stillinger.

Du kan vælge at vedhæfte ansøgning og CV til en opslået stilling - eller du kan vælge at registrere ansøgning og CV som en uopfordret ansøgning. Dine oplysninger arkiveres efterfølgende i vores jobdatabase. Skulle du ikke komme i betragtning til stillingen, gemmer vi dine oplysninger til en eventuel senere ledig stilling, med mindre du specifikt beder os slette dem.

Du kan til enhver tid gennemse dine oplysninger i jobdatabasen. Du kan også til enhver tid opdatere eller slette dine oplysninger. Såfremt du ikke har opdateret dine oplysninger indenfor 6 måneder, slettes de automatisk fra jobdatabasen.