Job details feature

Vigtig information

  • Beliggenhed: FARUM
  • Kontrakttype : Permanent
  • Jobfamilie : Store Opportunity
  • Jobkategori: Optometri
  • Fuld- eller deltid : Full time
  • Søg senest : 31-12-2017
Mød vores medarbejdere

Optiker til vores butik i Farum

Opsummering af rollen

Optiker til vores butik i Farum

Hos Louis Nielsen vil du blive del af en organisation med tusindvis af kolleger og ressourcer spredt over 10 forskellige lande. Med et stærkt Learning & Development-team, der støtter dig og dine professionelle ambitioner. 

Vi tilbyder en unik mulighed i vores butik i Farum, hvor du vil arbejde sammen med 6 dygtige og engagerede kollegaer. Vi har fokus på at det skal være sjovt at gå på arbejde, samtidig med at man som kollega altid har mulighed for at få faglig sparring.  Og vi møder selvfølgelig altid vores kunder med stor professionalisme og service af høj kvalitet.   

Ja, vores priser er lave. Fordi vi producerer vores egne briller

Vidste du, at vi ejer vores egen supply-chain? Sådan holder vi priserne nede, samtidig med at vi sikrer en høj kvalitet. For at levere design, der lever op til vores standarder, samarbejder vi med de bedste brands om at designe de stel, vi producerer og markedsfører i vores butikker. Og fik vi nævnt de yderligere 15 designerbrands, vi også har i vores butikker?

Gør det, du er bedst til – og stol på, at dine kolleger gør det samme

Som i alle vores butikker bliver du en del af et team med både salgsassistenter og optikere. Sammen sørger vi for, at kunderne får lige præcis den hjælp, de har brug for. Du vil fokusere på det, du er bedst til: Syntests med fantastiske kliniske værktøjer.  Du rådgiver kunderne i IOP-målinger og Fundus-billeder som en del af vores synstest.

Professionel og personlig udvikling

Hos Louis Nielsen lægger vi vægt på, at du altid har mulighed for at udvikle dig både professionelt og personligt. Med hjælp fra vores Learning & Development-afdeling holder vi dig opdateret med den nyeste viden inden for trends og teknologi.

Autoriseret optiker med god humor

  • Vi søger en autoriseret optiker og kontaktlinseoptiker
  • Du har gerne nogle års erfaring som optiker i butik
  • Du er i stand til at give kunderne en god oplevelse og har en naturlig sans for at kommunikere med alle, lige fra små børn, unge fashionistas til ældre
  • Du kan lide at være på forkant på dit område og konstant udvikle dig.

Skab din egen succes

Vi tilbyder en lang række træningsmuligheder, så du kan udvikle dig i den retning, der motiverer dig.  Hvis du på et tidspunkt ønsker at eje din egen butik, kan du få muligheden for at deltage i vores Partner Development Program. Vi er også stolte over at kunne tilbyde nyuddannede talenter en plads i vores Graduate Program. Mulighederne er mange.

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål, må du endelig ringe til Iben Hjortkjær på 3038 1950. Du kan også sende os en e-mail på iben.hjortkjaer@specsavers.com

Du ansøger via denne karriere-side. Vi gennemgår ansøgninger løbende, så tøv ikke med at søge stillingen.

Vi glæder os til at møde dig!