Job details feature

Vigtig information

  • Beliggenhed: Aalborg C
  • Kontrakttype : Praktikant
  • Jobfamilie : Butik
  • Jobkategori: Optikstuderende 2. praktikperiode
  • Søg senest : 31-12-2017
Mød vores medarbejdere

Optikstuderende for 2. praktikperiode

Om os

Om Louis Nielsen A/S:

Louis Nielsen A/S er en af Danmarks største optikerkæder med 75 butikker og 700 medarbejdere i hele landet. Virksomheden sælger årligt mere end 400.000 par briller og næsten 60 millioner kontaktlinser. Louis Nielsen er grundlagt i Aalborg i 1978 og blev i 2005 en del af verdens største privatejede optikerkæde, Specsavers, som har mere end 1.500 optikerbutikker og 30.000 ansatte i 10 lande. Louis Nielsen har som mission at levere høj kvalitet til faste, lave priser.

Ansvar

Louis Nielsen søger ambitiøs, kundeglad og serviceminded optikstuderende til vores butik i Aalborg C for 2. praktikperiode med start december 2018.

Hos Louis Nielsen ser vi det som vores fornemmeste opgave, at sikre dig den bedst mulige praktikperiode på et højt fagligt niveau.

Som optikstuderende giver vi dig en faglig stærk uddannelse, der kombinerer teori og teknik med det praktiske, og hvor du gennem din viden og dit talent skaber synlige forskelle for andre mennesker. Vi stiller krav til vores optikstuderende om, at de gør en positiv forskel, men vi forventer også, at du stiller krav til os om faglig og personlig udvikling.  

Dit møde med branchen og dit personlige og faglige udbytte under praktikperioden er altafgørende for dig og os. Vi sætter derfor en ære i, at have målrettet fokus på din faglige udvikling og har i hver enkelt butik en fast optiker som praktikansvarlig. Du får derfor altid svar og direkte faglig sparring fra en optiker.  

Samtidig får du også del i vores faglige træningsprogram under praktikperioden, og ikke mindst, det nyeste synsprøveudstyr i hænderne. Du bliver trænet i at benytte Fundus kamera og IOP til trykmåling, så du bliver helt fortrolig med brugen af disse. Begge dele indgår i vores Komplet synstest, som alle kunder modtager.

Du får samtidig et stærkt team af kolleger i ryggen til at hjælpe dig med personlige og faglige udfordringer, så din faglige udvikling får optimale betingelser.  

Som praktikant hos os skal du være udadvendt, fiks på fingrene, kvik i hovedet og klar til at møde de faglige og personlige udfordringer du får undervejs.

Kollegerne i butikken er teamplayere, der sætter en ære i at levere god service, ud fra en indstilling om, at være positiv og tillidsvækkende i omgangen med kunder. Hvis du har de samme forventninger til dig selv og teamet, har du de helt rigtige forudsætninger for at opnå succes i Louis Nielsen.

Fremtiden tegner sig således rigtig spændende, og vil du med på vinderholdet, skal du søge via linket her på siden.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Andet

Louis Nielsen behandler alle personlige oplysninger fortroligt og kun til de formål, der er beskrevet heri. Samtidig er Louis Nielsen forpligtet til at overholde gældende dansk og EU-lovgivning på området om beskyttelse af personlige data.

Med udgangspunkt i jobdatabasen vurderer HR-afdelingen interesserede kandidater, hvorefter udvalgte kvalificerede kandidater kontaktes til nuværende eller kommende ledige stillinger.

Du kan vælge at vedhæfte ansøgning og CV til en opslået stilling - eller du kan vælge at registrere ansøgning og CV som en uopfordret ansøgning. Dine oplysninger arkiveres efterfølgende i vores jobdatabase. Skulle du ikke komme i betragtning til stillingen, gemmer vi dine oplysninger til en eventuel senere ledig stilling, med mindre du specifikt beder os slette dem.

Du kan til enhver tid gennemse dine oplysninger i jobdatabasen. Du kan også til enhver tid opdatere eller slette dine oplysninger. Såfremt du ikke har opdateret dine oplysninger indenfor 6 måneder, slettes de automatisk fra jobdatabasen.